Hvordan vælger jeg Good Foods? 0

Efter mad pyramiden er et godt sted at starte, og måske er det et godt sted at sætte en stopper for nogle mennesker. Hvis du tager alle de fødevarer, nogen spiser i slutningen af ugen, og derefter tilføje dem alle op, og hvor meget sort, der var, vil du opdage, at der virkelig var ikke så meget sort. ! br! br! Folk har generelt et dusin fødevarer, de kan lide at spise, og de vil ende med at spise de samme fødevarer, dag efter dag, for det meste af deres liv, og at der, hvor du løber ind i problemer. Du går i stå i en rut og undlader at indarbejde en lang række ind i din kost og ikke får den ernæringsmæssige balance, at du skal få. Hvis du ikke ved noget om mad, men at optage en masse variation i din kost chancerne for at du bliver fejlernærede, fordi du ikke får de rigtige næringsstoffer går ned ad bakke.

Jeg kan godt lide frisk frugt og grøntsager, specielt om sommeren tid. Min kone gør dagligvarer og hun og jeg gerne frisk frugt og grøntsager. Vi vil bare tage en stor skål salatog fylde det ligesom kost derude kaldet Rainbow kost. Det er baseret på alle de forskellige farver af frugt og grøntsager. Så jeg vil tage røde druer og løg og hvidløg og drys nogle salat og hvis vi har friske jordbær jeg vil tilføje dem, cantaloupe og virkelig din fantasi er din eneste begrænsning. Du ved, bare stort set tilføje alle dine foretrukne frugt og grøntsager og smide et par spiseskefulde af dine foretrukne dressing og smag den til at smage. Bland det hele op ogdu har en inkorporering af alle i denne sort. Du får alle de vitaminer og næringsstoffer og mineraler, du har brug for i blot ét måltid i stedet for blot at indtage en slags mad.
Min pointe er, jo mere sort, kan du komme i din kost jo større er muligheden at hvis du mangler noget, som du vil få det. Jeg er tilhænger af at få sort i din kost.

Det hele kommer ned for at se på dit budget, og som har et vist kendskab til at få, hvad du har brug for end ser på mærkningen. ! br! br! Med bare en lille smule viden om, hvordan man læser varedeklarationer, og hvad du skal bruge, du kan træffe de rigtige valg med de penge, du har at arbejde med.! br! br! Selv restauranter og fastfood-kæder er begyndt at tilbyde mere nærende valg, kan lide salater. Subway er en, der virkelig har sprunget med på vognen. Du ved, den ene med Jared stod der at sige, denne dybe fedt stegt sandwich indeholder 45 plus gram fedt monhvordan de fik alle, at fedt i der til at begynde med og sammenligne det med subway sandwich.! br! br! Nogle mennesker er bare at falde for fedme, og de ting, der kommer med det som kræft og hjertesygdomme og sukkersyge. Det er godt at se nogle positive ændringer finder sted.