Kamagra 0

Kamagra, eller sildenafil citrat, er en generisk form af narkotika Viagra. Det er ordineret til mænd for erektil dysfunktion, eller ED. Selv om det ikke vil øge din sexlyst, og det kan ikke gøre dig vakt, hvis du ikke er, kan det hjælpe dig til at opnå en erektion, hvis du er seksuelt ophidset. Den kan tages i tabletform. De fleste mænd får halvtreds milligram tabletter, men lægen vil hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for en højere dosis.

Nogle mænd er i stand til at opretholde en erektion af flere grunde. Det er almindeligt i ældre mænd, over 65 år, men kan forekomme i alle stadier af livet. Lejlighedsvis episoder med ED er normale, og ikke kræver normalt lægemidler såsom Kamagra Oral Jelly. Men når det sker mere end lejlighedsvis, når det bliver et vedvarende problem, kan behandling være i orden. Ud over medicin som Kamagra kan erektil dysfunktion være forårsaget af underliggende fysiske eller følelsesmæssige problemer, som kræver meget forskellige behandlinger. Din læge kan hjælpe dig bestemmer, hvad der passer bedst til din situation.

Erektioner er forårsaget af en stigning i blodgennemstrømningen til penis. Kamagra virker ved at afslappe blodkarrene i penis, så blodet kan flyde frit ind i det, men kan ikke flyde ud igen hurtigt. Kamagra arbejder forskelligt for forskellige mennesker; undertiden virker det så hurtigt som en halv time, nogle gange op til en time. Læger anbefaler, at du skal tage din dosis cirka en time, før du planlægger at have sex; selvom du ikke bør tage mere end én dosis hver dag.

Som med alle lægemidler, hvis du tager Kamagra, skal du være opmærksom på mulige bivirkninger. Nogle almindelige bivirkninger omfatter hovedpine, rødmen, halsbrand eller fordøjelsesbesvær, fyldte op næse, ændringer i dit syn-disse kan omfatte at se tingene med et blåt skær, eller generelle slørethed af din vision. Andre mulige bivirkninger er diarré eller urinvejsinfektioner. Nogle bivirkninger er meget mere sjældent set end dem ovenfor, og de omfatter udslæt i ansigt, lysfølsomhed, chok, smerter, kulderystelser, tab af balance, brystsmerter, og tab af energi eller styrke. Andre sjældne, men alvorlige mulige bivirkninger er migræne, smerter i brystet, øget hjertefrekvens, lavt blodtryk, colitis, mundtørhed, tandkødsbetændelse, hjertesvigt, unormal leverfunktion, besvimelse på grund af et fald i blodtrykket, og dannelsen af blod blodpropper. Igen, disse sidste bivirkninger er sjældne, men de gør det nødvendige for at være i pleje af en læge, mens du tager Kamagra.

Kamagra Oral Jelly bør kun tages som foreskrevet og under tilsyn af en læge. Det er meningen, kun for mænd, og har ikke været godkendt til brug af kvinder eller børn. Hvis du tager nitrater, medicin, der bruges til angina, bør du undgå at tage Kamagra eller medicin for ED. Hvis du ikke er sikker på, om Kamagra Danmark er passende for dig, så sørg for at tale med din læge eller apoteket, før du tager det.